Wij werken samen, met u

All Places ontwikkelt sinds 2002 effectieve grafische ontwerpen. Bart Peters werkt als zelfstandig grafisch vormgever. Hij begon met kleine opdrachten en als freelancer bij ontwerpbureaus.
Bart werkt altijd vanuit het verhaal van de klant, het merk of product. Omdat klanten en opdrachten steeds groter worden biedt All Places continuïteit met een team van partners. De meerwaarde van de samenwerking met goede illustratoren, webbouwers en tekstschrijvers werpt steeds meer zijn vruchten af in de kwaliteit, creativiteit en diversiteit van grafisch ontwerpen.
Specialisaties: Jaarverslagen en rapporten, folders en flyers, PowerPoint-templates en -presentaties, Prezi en Keynote en huisstijlontwikkeling annex corporate identity, en ook Word-sjablonen.Producten


K
rachtig ontwerp van rapporten, jaarverslagen en presentaties

All Places maakt sterk grafische ontwerpen om uw bedrijf of product beter zichtbaar en herkenbaar te maken. In alle uitingen komen kwaliteit en creativiteit bij elkaar. Helder, sterk, krachtig en effectief.

Sprekende presentaties

All Places maakt templates en presentaties in Prezi, Keynote of PowerPoint.

Grafische elementen
Het is effectief om een presentatie zo veel mogelijk visueel te maken door middel van tabellen, diagrammen en grafieken. Een presentatie versterkt met beeld maakt dat uw boodschap beter wordt ontvangen. All Places heeft veel ervaring met grote opdrachtgevers in het maken van sterke en sprekende presentaties.

Intrigerende informatiedragers

All Places ontwerpt boeken, verslagen, kalenders, brochures, folders en flyers en kan deze op verzoek ook laten drukken en bij u afleveren. Om mensen te verleiden een boek, verslag of brochure te bekijken of te lezen werkt een intrigerend ontwerp. Het ontwerp moet prikkelen om verder te kijken en de informatie op te slaan.

Krachtige promotie

All Places maakt het grafisch ontwerp voor krachtige promotiematerialen zoals borden, banners of belettering. Op verzoek werkt All Places direct samen met de eigenaar of leverancier van de promotiemiddelen. Promotiematerialen moeten zo krachtig zijn dat ze direct opvallen en toch herkenbaar zijn. Creatieve ontwerpen dragen bij aan het verrassingselement en daarmee de aantrekkingskracht.

Klanten

Klanten van All Places zijn tevreden en bouwen met plezier een persoonlijke band op.  Kennelijk is de prijs/kwaliteitverhouding goed, en de service optimaal. Deze site biedt in het potfolio een overzicht van klanten, en de wederkerigheid van klanten en opdrachten spreken voor zich. Waardering!


Contact

Heeft u een vraag, idee of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij horen het graag!

06 24705898
Irisstraat 157
2565 TJ  Den Haag

U bent altijd welkom bij All Places in het centrum van Den Haag. We zijn gevestigd in een kantoorunit met andere creatieve zelfstandigen direct naast het CDA partijbureau. Voor parkeren en bezoek kunt u zich bij het CDA melden, Buitenom 18.